Mor søn billeder i studie

Mommy&Me

Elegant. Timeless. Classic.

mor søn billeder på stranden
mor datter billeder i studie
mor datter billeder på stranden
Mor datter billeder i studie

Mommy&Me fotografering

Moderskab er den vigtigste gave, du har i din magt til at skænke dig selv. For at fejre det smukke liv, du skabte, og for at anerkende størrelsen af din rolle som mor, vil jeg dedikere denne sessionen kun til jer.

"Lige fra jeg kom ind ad døren følte jeg mig bare velkommen! Der var tid til både bleskift, girltalk og en amning. Kiri er sød, smilende og super rar at være i lokale med. Hun er idérig og SÅ DYGTIG! Kan klart anbefale alle at bruge Kiri til at få skabt minder"

Frederikke Lykke med søn William
Frederikke Lykke med søn William

Din fotografering

Vi mødes i mit hyggelige studie på Frederiksberg, jeg serverer lækre alkoholfrie bobler, spiser lækker chokolade og hygger inden vi går igang.

Det bliver 100% på dit barns præmisser, så er dit barn sulten og skal have mad, så giver du dit barn mad, skal han/hun have en ren ble, så giver du en ren ble osv. ♥ Vi holder de pauser undervejs, som vi har brug for.

Selve fotograferingen bliver meget løs og hyggelig. Vi fotograferer i op til 1 time, alt efter hvornår dit barn giver udtryk for, at han/hun ikke vil mere. Vi skifter outfit og poses undervejs.

De fleste børn kan klare en fotosession på omkring 30-45 minutter, det er hård og de bliver hurtigere trætte, end hvad vi forældre forventer. Du ved hvornår dit barn er træt, men jeg kan også hurtigt mærke hvornår nok er nok. ♥ 

Uanset om du føler dig tilpas i din postgravide krop, så lover jeg, at jeg vil gøre mit bedste for, at du får en fantastisk oplevelse.

Jeg ligger hele mit hjerte i, at du skal se hvor stærk og smuk du er, sammen med din lille guldklump.♥

"Kiri får mine varmeste anbefalinger ❤️ Hun har fået mig til at føle mig i trygge hænder lige fra jeg kontaktede hende første gang og foto sessionen jeg havde hos hende, var intet mindre end fantastisk.

Super god til at guide igennem det hele, så jeg fik en rigtig god oplevelse og nogle billeder jeg aldrig troede skulle blive taget af mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Mor barn billeder på stranden
Mor barn billeder i studie
Timeless billeder mor barn i studie
Frederikke Lykke i studie
Mor barn billeder udendørs