Handelsbetingelser

 

Booking 
Du booker din aftale ved at kontakte mig, via min bookingformular der er på Gravid og Mommy&Me siderne.
Husk at angive hvilke ønsker du har til din fotografering, samt hvornår du ønsker at fotograferingen skal finde sted. Jeg kører primært i hovedstadsområdet, men det er også muligt at booke mig til opgaver andre steder i landet, samt i udlandet. Når vi har fundet en dato og tidspunkt, modtager du en faktura på bookinggebyret på mail. Denne er samtidig din bookingbekræftelse. 

Bookinggebyret kan ikke refunderes.


Betaling
Når du modtager din faktura, skal du være opmærksom på at der skal indbetales et bookinggebyr førend at aftalen er gældende. Bookinggebyret er altid 1000 kr. - For bryllupper er bookinggebyret 30% af pakkens beløb. Betaling skal ske samme dag, som fakturaen modtages, via bankoverførsel reg.nr. 5479 Kontonr. 1928950 eller MobilePay på 50917 (erhvervsnummer). Det resterende beløb skal betales senest på dagen for fotograferingen. Har man et gavekort, vil bookinggebyret blive trukket fra dette, og nedenstående betingelser gælder på samme vis. 


Aflysning 

Aflysning eller ændring af tiden skal ske senest 1 uge før den aftalte tid. Ved aflysning senere end 48 timer før fotograferingen, vil det resterende beløb for fotograferingen faktureres. Det er muligt at aftale en ny tid, men der skal ligges et nyt depositum. Ved aflysning fra fotografens side, tilbagebetales bookinggebyret, medmindre du vælger at flytte tiden med det samme. Ved manglende betaling udsendes der en påmindelse. Hvis denne ignoreres pålægges beløbet 200 kr. i rykkergebyr. Hvis betalingen stadig udebliver vil fakturaen videresendes til Inkasso.


Gavekort
Det er muligt at købe gavekort til en fotografering fra kr. 250,-. Gavekortet bliver leveret med post, eller fremsendt elektronisk. Alle gavekort gælder fra udstedelsesdato og 1 år frem. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter. Ved booking med gavekort, er det vigtigt at du er opmærksom på, om dit gavekort gælder for en hel fotografering, eller om det blot er et tilskud hertil. Der gælder samme betalings- og aflysningsregler som ovenstående. 

Levering af de færdige billeder 

Jeg bestræber mig på, at dine/jeres billeder er klar til udvælgelse ca. 3 uger efter fotograferingen. 
 I modtager jeres billeder via et online galleri, hvorfra I også udvælger jeres ønskede billeder. Billederne i galleriet er redigeret når I ser dem. Ønskes der mere redigering / rettelser på billederne, koster det 100,- pr. billede. Der leveres ingen billeder (hverken digitalt eller som print) førend at betaling er modtaget. 
Det er ikke tilladt at bruge/videresende prøvebilleder med vandmærke over. Overskrides dette, vil billederne blive faktureret, det koster 500,- pr. billede.
Det er altid muligt at booke tid til en gratis billedgennemgang, hvis I har behov for råd og vejledning inden du/I træffer jeres beslutning. 

Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart at disse er udvalgt af kunden og download er aktiveret i galleriet. For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten så snart at disse er sendt til bestilling. Er man ikke tilfreds med resultatet efter ens fotografering, er det derfor vigtigt at man giver udtryk for dette inden udvælgelsen. Har man modtaget og downloadet/afhentet sine billeder, ses opgaven som afsluttet. 


Tilkøb af filer og print

Digitale filer, prints og produkter tilkøbes efter fotograferingen. 

Priserne for print findes HER

Digitale filer kan tilkøbes for 250kr pr. stk.

Ophavsret

 

Kopiering og brug af billeder fra By Boserup.

Det er i følge lov om ophavsret ikke tilladt at bruge eller kopierer billeder fra denne hjemmeside eller tilhørende Instagram/Facebook og bruge til egne sociale medier, herunder hjemmeside, Facebook eller Instagram uden skriftlig aftale med Fotograf Kiri Boserup. Sker dette alligevel, vil der uden yderligere varsel blive fremsendt en regning svarende til gældende takster jf. Journalistforbundet (pt. kr. 850) + 100% godtgørelse. Det samme gælder brug af billeder med vandmærke. 

Brugsret af købte billeder som forbruger

Når billederne er leveret til dig, har du brugsretten til billederne.

Du må anvende dem til privat brug, printe dem og forære dem i gave, samt dele dem på de sociale medier, herunder privat Facebook og Instagram. Jeg ser gerne, at du har krediteret (nævnt) mig som fotograf, ved offentliggørelse af billederne. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse.
Det kan være fristende at ligge et filter over billederne på fx Instagram, men dette er ikke tilladt. Det ændrer nemlig det kunstneriske udtryk som jeg har sat på billederne, og dermed min "signatur". Det samme gælder beskæring af billederne. Ønsker du en anden form for redigering, er du velkommen til at kontakte mig. 

Det arbejde jeg ligger i redigeringen og de enkelte udtryk i billederne skal ikke undervurderes, og derfor er det ikke rart at se ens billeder i andre formater, med filtre eller andre redigeringer.

 

Det er ikke tilladt, at sende billederne til 3. mand/virksomhed, til brug på deres sociale medier og markedsføring. Ved overtrædelse af dette, vil en regning på 5000kr blive faktureret.  

​​

Brug af billeder på By Boserup og tilknyttede sociale medier 

Jeg har som fotograf altid ophavsretten over billederne, og derfor også eneret til at bestemme hvilke billeder jeg ønsker at benytte i markedsføringsøjemed. Når det så er sagt, sørger jeg altid for at have en klar aftale med kunden ift. brug af billeder på de sociale medier. Dermed sagt, at jeg accepterer hvis du/I ikke ønsker dine/jeres billeder offentliggjort. 

Persondata

Privatlivspolitik for By Boserup v/Kiri Boserup

Herunder Kiri Boserup

(CVR-nr. 38901125)

Opdateret 3. april 2020.
 

Som kunde hos By Boserup forudsætter det, at du afgiver visse personlige oplysninger. I forbindelse med behandling af personoplysninger kan du herunder læse mere om vores privatlivspolitik, hvordan vi hos By Boserup behandler dine data.
 

Hos By Boserup behandler vi dine persondata i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på Kiri@byboserup.dk for uddybende forklaring.
 

Hvilke data indsamles?

Vi gemmer almindelige personoplysninger om dig, som alle er afgivet til os af dig. Eksempler på data, som du aktivt kan have afgivet er:

·       Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og cvr. nr.

·       Oplysninger du deler med os via de sociale medier, herunder LinkedIn, Instagram og Facebook

·       Særligt personfølsomme oplysninger som deles ved sessions


Anvendelse og opbevaring af indsamlede data

De indsamlede data anvendes med det formål at føre journal, for at kunne yde den bedst mulige behandling, samt informere og komme i kontakt med kunder.

Navn, adresse, mail og telefonnummer, vil blive brugt til at kunne sende pakker til dig via DAO, med dine billeder. 
 

Persondata opbevares

·       Informationer opbevares på computerens egen harddisk, samt en ekstern harddisk

·       Kiri Boserup er underlagt tavshedspligt, og anvender udelukkende indsamlede oplysninger til sessioner

·       Oplysninger på computerens harddisk og eksterne harddisk slettes 1 år efter endt samarbejde
 

Videregivelse af oplysninger

Hos Kiri Boserup videregiver vi udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik eller aftalt med dig personligt. Det betyder, at vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller andenmyndighed. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og/eller organisationer medhenblik på beskyttelse mod svindel. By Boserup beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed.

 

Dine rettigheder

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil undersøge muligheden. Du har ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, samt hvor de stammer fra eller hvad vi anvender dem til. Det er også altid muligt, at få oplyst hvor længe vi opbevarer dine persondata.

 

Du har ret til at få persondata rettet eller slettet

Hvis du mener, at de persondata vi ligger inde med er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Dette sker ved henvendelse til os, hvor du skal oplyse os om, i hvilket omfang unøjagtighederne består i og hvordan du ønsker dem rettet. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, vil vi være forpligtet til at slette dine persondata. Dette foregår ved makulering, hvorfor oplysningerne ikke kan fremskaffes igen. Dit samtykke er frivilligt, og kan til enhver tid trække det tilbage ved henvendelse til os. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, som vi indhentede dem til, kan du ligeledes anmode om sletning. Du kan altid kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid mod lovgivningen.

 

Henvender du dig med anmodning om at få oplysninger rettet eller slettet, vil vi undersøge om betingelserne er opfyldt, hvorefter vi vil være i stand til at foretage en eventuel ændring hurtigst muligt.

 

Du har ret til at klage til datatilsynet

Kiri Boserup er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med By Boserup, kan du klage til Datatilsynet.
 

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:
 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

Copyright: By Boserup v/Kiri Boserup – All Rights Reserved 2020

Gælder alt billed- og tekstindhold på hjemmeside, Facebook, Instagram og andre sociale medier, samt trykte materialer fra By Boserup.

Back to Top

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Copyright By Boserup | CVR 38901125 

| Mobilepay 50917 | https://www.byboserup.dk | København

Se mine handelsbetingelser og privatlivspolitik