Moderskab er den vigtigste gave, du har i din magt til at skænke dig selv. For at fejre det smukke liv, du skabte, og for at anerkende størrelsen af din rolle som mor, vil jeg dedikere denne sessionen kun til jer.

Capturing the moment <3

Din fotografering

Vi mødes i mit hyggelige studie på Frederiksberg, jeg serverer lækre alkoholfrie bobler, spiser lækker chokolade og hygger inden vi går igang.

Det bliver 100% på dit barns præmisser, så er dit barn sulten og skal have mad, så giver du dit barn mad, skal han/hun have en ren ble, så giver du en ren ble osv. ♥ Vi holder de pauser undervejs, som vi har brug for.

Selve fotograferingen bliver meget løs og hyggelig. Vi fotograferer i op til 1 time, alt efter hvornår dit barn giver udtryk for, at han/hun ikke vil mere. Vi skifter outfit og poses undervejs.

De fleste børn kan klare en fotosession på omkring 30-45 minutter, det er hårdt og de bliver hurtigere trætte, end hvad vi forældre forventer. Du ved hvornår dit barn er træt, men jeg kan også hurtigt mærke hvornår nok er nok. ♥ 

Uanset om du føler dig tilpas i din postgravide krop, så lover jeg, at jeg vil gøre mit bedste for, at du får en fantastisk oplevelse.

Jeg ligger hele mit hjerte i, at du skal se hvor stærk og smuk du er, sammen med din lille guldklump.♥

mor datter billeder i studie

Afslappet fotografering

Jeg ligger meget energi i, at få dig til at have det hyggeligt og afslappet under vores fotografering, så du glemmer at være nervøs.

Fantastiske lokationer

Jeg fotograferer udendørs hele året rundt og har et udvalg af fantastiske lokationer, som er smukke hele året rundt. Så uanset om du ønsker billeder i januar eller juli, kommer du til at få de fineste lokationer til den sæson.

mor barn billeder på strand

"Kiri får mine varmeste anbefalinger ❤️ Hun har fået mig til at føle mig i trygge hænder lige fra jeg kontaktede hende første gang og foto sessionen jeg havde hos hende, var intet mindre end fantastisk.

Super god til at guide igennem det hele, så jeg fik en rigtig god oplevelse og nogle billeder jeg aldrig troede skulle blive taget af mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

"Lige fra jeg kom ind ad døren følte jeg mig bare velkommen! Der var tid til både bleskift, girltalk og en amning. Kiri er sød, smilende og super rar at være i lokale med. Hun er idérig og SÅ DYGTIG! Kan klart anbefale alle at bruge Kiri til at få skabt minder"

Booking

Det er en god idé, at være ude i god tid, book gerne din fotografering min. tre måneder før.
Jeg anbefaler din lille guldklump er mellem 6-9 mdr, når vi skal tage billederne.

Ved booking betales bookinnggebyr på 1000kr, som garanterer din booking.
(Bookinggebyret kan ikke refunderes ved evt. afbestilling)


Levering af billederne

Jeg ligger meget energi og kærlighed i dine billeder, og ca. 3 uger efter vores fotografering, får du tilsendt dit eget personlige online galleri med de udvalgte billeder.

mor barn fotografering i studie