Jeres største eventyr

IMG_0005.jpg

It's about way more than just a pretty picture

Der er intet der gør mig lykkeligere end at tage magiske gravidfotografier, som du virkelig kan værdsætte. Jeg elsker at se, hvordan mine gravide udfolder sig og skinner foran kameraet. Disse dyrebare øjeblikke er tider, som mom's to be, og glade par aldrig vil glemme, og jeg elsker at være der for at fange skønheden i dette nye kapitel i jeres liv.

Gravidfotograf København

Oplev følelsen af, at være den smukkeste gravide i verden. 

Graviditet er den mest specielle og unikke tid i enhver kvindes liv. Der findes ingen større måde at fange minderne af denne enestående oplevelse, end ved en gravidfotografering.

I help you create elegant, timeless and classic pictures <3

Gravidbilleder i studie

Livmoderen vokser. Ømme bryster. Lykke. Frygt. Følelsen af at føle sig hævet og konstant at skulle tisse er noget, man nu skal begynde at vænne sig til. Alles graviditeter er forskellige, men de har én ting til fælles: det er en af ​​de største begivenheder i livet.

Jeg vil fremhæve det smukke og stærke i dig, som du vil se tilbage på år efter år, hente styrke fra og huske med kærlighed. Bevar denne fantastiske tid, du går igennem lige nu, med smukke billeder, som både du og dine børn kan se på og se, hvor utrolig stærk og smuk du var, mens de lå i maven.

Forevig denne tid med en fotooplevelse for dig og dit ufødte barn.

 

En oplevelse for dig, til dig

IMG_7836.jpg

Mine gravide siger:

Hej skønneste Kiri🤍

Nej men jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte henne. Tusinde tak for din aller sødeste og varmeste besked. Jeg er rørt til tåre. Hvor er du bare et fantastisk menneske, som man mærker helt inden i. Din passion afspejler sig virkelig i dig og dit arbejde. For hold da op! Det er nogle sindsygt flotte billeder. Jeg kan nærmest slet ikke vælge imellem dem. WOW! Du formåede at fange virkelig gode øjeblikke😍Det er sjældent jeg har set lign. TUSINDE TAK for at forevige vores billeder. Det betyder mere end du aner. Jeg er så glad for at have valgt dig - og tak fordi du tog tid ud for os i din travle kalender. Ej men har lyst til at sende dig blomster og chokolade, og det slet ikke nok😭😭💕💕💕Gid vi kunne gøre det her noget oftere!!!!

 

Sana

ALLE (især) gravide burde gøre sig selv en tjeneste og ofre en time eller to i hænderne på aller skønneste Kiri 😍🤩 Har fået de mest fantastisk billeder foreviget af mig og min gravide mave. Fra start var der ingen tvivl om, at jeg ønskede at det skulle være Kiri og da jeg langt om længe kom i hænderne på hende, blev jeg bare bekræftet i, at det valg var det helt rigtige. Jeg er normalt meget kamerasky og føler mig ikke tilpas med at få taget billeder, men det var på ingen måde en følelse jeg havde med Kiri. FANTASTISK til sit arbejde og et fantastisk skønt og opløftende væsen 😘🙏🏻🌹

Pernille Brix

Heeeej skønneste, sødeste, (VILDESTE!!) du!! 😍✨✨✨

 

Hooold nu op, hvor er jeg fuldstændig blown away over alle de sindssygt flotte billeder du har sendt os!! Du er simpelthen så talentfuld, jeg kan ikke sige det nok gange, og de er langt bedre end jeg overhovedet kunne drømme om! Jeg elsker dem, og dine redigeringer er SÅ smukke og lige mig! 🥺🙏🏼✨ Det har været sååå svært at vælge med det sindssyge arbejde du har lavet!!

Derudover vil vi også begge sige tusinde tak for den fantastiske oplevelse det var at komme hos dig, for bare dét i sig selv var helt klart en kæmpe del af oplevelsen! Du er så professionel, sød, imødekommende og dejlig - og det har vi allerede sagt videre til en masse! 😍 

 

Endnu engang, KÆMPE tusinde tak for dit fantastiske stykke arbejde, og ligeså fantastiske personlighed, og for at forevige denne graviditet med os. Jeg glæder mig til at vise billederne frem og anbefale dig til alle jeg kender!! 🥺⭐️

 

Knus

Andrea & Klaus ❤️

Så skøn oplevelse... Er ikke vant til at få taget billeder, så var godt nervøs... Men Kiri gør en tryg fra første minut og det hele bliver bare en leg og en skøn oplevelse... og så får man fantastiske billeder ud af det. Den tid hvor man føler sig som den største hval, bliver gjort til det smukkeste

 

Tania Wello

Gravidbilleder på frederiksberg

Du skal have dine drømmebilleder, så vi snakker inden din fotografering, om du ønsker udendørs, studie, eller begge dele.

Jeg fotograferer udendørs hele året rundt og har et udvalg af fantastiske lokationer, som er smukke hele året rundt. Så uanset om du har termin i januar eller juli, kommer du til at få de fineste pladser til den sæson.

gravidbillede i solopgang

Designer outfits

Emily Salomon gravid

Afslappet

Luksus gravidgardeobe

Du får adgang til hele min luksuriøse gravidgarderobe. Her kan du vælge mellem blonde, tætsiddende og bohemiske kjoler.

Til studiefotograferingen kan du vælge at låne forskellige bodyer, silke & chiffon stof og forskellige kjoler med et klassisk look.

Afslappet fotografering

Jeg ligger meget energi i, at få dig til at have det hyggeligt og afslappet under vores fotografering, så du glemmer at være nervøs.

Jeg vil guide dig fra start til slut, så du ikke skal tænke på andet, end at have det sjovt.

Sofie Schwarts gravid

Personligt galleri

Du vil efter fotograferingen, modtage login til dit eget personlige galleri.

Det kan åbnes både på computer og mobil, hvor du kan vælge dine favoritter.

Jeg har backup på alle billederne i et år.

Dine ønsker

Studie i hjertet af Frederiksberg

mavebillede med stof
Klassisk stilrent gravidbillede

En graviditet kan være en pain in the a.. virkelig, det kan til tider være noget så fantastisk, men alle de ting der følger med, de er ikke de mest romantiske - og hvorfor er der ingen der lige nævner dem, inden man begynder på projekt baby :)

Derfor er det også endnu vigtigere for mig, at du får at se, hvor smuk du faktisk er, imens du bærer dit barn. 

Imens et lille mirakel gror inde i maven på dig <3 

At du måske den eneste gang i din graviditet, kan føle dig som den smukkeste gravide i verden.

stilrent silhuet gravidbillede

En hyggelig, afslappende & selvtillidsvækkende oplevelse

Det er vigtigt for mig, at det er hyggeligt og afslappende, derfor booker jeg også kun dig ind, på den dag vi aftaler. 

Det er vigtigt for mig, at vi ingen bagkant har, så vi netop kan tage fotograferingen i et afslappende tempo og vi har tid til at hygge

3V6A8470.jpg

"Jeg vil gerne give Kiri, den VARMESTE anbefaling.

Oplevelsen fra man kommer ind i hendes studie til man går derfra, føles som at se en gammel veninde. Dejlig let, afslappende stemning, med snacks og champagne! Hendes helt nede på jorden attitude er med til at gøre dagen til en SUPER oplevelse. Det er en investering for livet - og billederne er beviset, for hold nu op et resultat!! 
ALLE kan for én dag ligne en fotomodel, med Kiris evner bag kameraet.

TAK for en fantastisk oplevelse og TAK for de flotte billeder."

- Christina

Din oplevelse trin for trin

Kontakt

For at sikre jer en tid til fotografering, anbefaler jeg at du giver besked ca. 3 måneder før du vil fotograferes. 

Planlæg din fotografering i mellem uge 31-35, her er maven helt perfekt til fotografering.

Du kan altid spørge, om der er mulighed for fotografering, hvis du er ude senere.

Er jeg fuldt booket i den måned du ønsker fotografering, har jeg en venteliste.

Du booker dig ind, ved at udfylde min bookingformular nederst på siden her.

Her må du meget gerne uddybe hvilke drømmebilleder du går og har.

Booking

Når vi har fundet en dato der passer, betales et bookinggebyr på 1000kr, som garantere din dag og tid - yaaay! 

Bookinggebyret bliver selvfølgelig fratrukket pakkens pris, og resten skal betales på dagen af vores fotografering.

*Bookinggebyret kan ikke refunderes ved evt afbestilling. 

Da alle graviditeter er forskellige, så kan vi ved bekræftede booking, ændre datoen længere frem, alt efter hvordan du har det og hvordan maven vokser.

Gravidkjoler
Gravidbilleder i vejle
Mavebilleder

Outfits

Ved booking modtager du link til mine gode råd.

Heri sender jeg nogle tips til, hvilke farver der passer godt sammen og hvilke outfits du kan medbringe til dig og dit barn.

Med i pakken har du mulighed for at låne outfits fra min luksuriøse garderobe, her vælger du bare hvilke du bedst kan li.

Du vil få tilsendt sammen med de gode råd, et galleri, hvor du kan se dem alle.

Din fotografering

ENDELIG er det dagen for din fotografering!

Vi mødes i mit hyggelige studie på Frederiksberg, hvor vi hygger med lidt kaffe/the, kage og alkoholfri champagne.

Her hygger vi og lærer hinanden at kende, inden vi går igang. 

Har du valgt en udendørsfotografering, prøver vi kjolerne i studiet, inden vi kører til den valgte lokation. 

Selve fotograferingen bliver meget løs og hyggelig. Vi fotograferer i ca. 1-1,5 time.

Du skal ikke være bange for at du ikke kan finde ud af det eller vide hvad du skal gøre - jeg guider og hepper på dig igennem det hele.

Det eneste du skal tænke på, er at have det sjovt og omfavne din graviditet <3

Levering af billederne

Vi får altid at vide, at tålmodighed er en dyd 😅 Jeg ligger meget tid, energi og kærlighed i dine billeder, og ca 3 uger efter vores fotografering, får du tilsendt dit eget personlige galleri med de udvalgte billeder. 

De billeder du vælger, leveres uden vandmærke/logo og i høj opløsning.

Ønsker du at tilkøbe flere billeder, end der er med i din pakke, er dette selvfølgelig muligt. Du kan vælge at købe flere billeder for kun 250kr/pr stk. eller billigere ved køb af flere extra.

Smukke fotoprodukter

De fleste har idéen om, at lave noget lækkert med deres billeder, som de får taget - kender du følelsen? 

Men ofte ender de bare på en harddisk eller på mobilen.

Og det er da også fantastisk at have et lækkert baggrundsbillede på mobilen, det er dog ingenting i forhold til at få sine billeder printet og få dem hængt op derhjemme eller få lavet et smukt album, så du dagligt kan sidde og nyde dem!

Du vil få adgang til en shop i galleriet efter valg af dine billeder.

Her er et bredt udvalg af produkter, som du kan vælge imellem.

De produkter jeg tilbyder, er af højeste kvalitet og fra de bedste leverandører her i europa. 

Det bedste af det hele, er at du ikke behøver at lede efter en leverandør, downloade besværlige programmer mm. 

Du kan bare vælge de billeder du ønsker og så er du igang. 

"Hooooold nu op, jeg er totalt blown away over alle de sindssygt flotte billeder du har sendt os!!! Du er simpelthen så talentfuld, jeg kan ikke sige det nok gange, og de er langt bedre end jeg overhovedet kunne drømme om! Jeg elsker dem, og dine redigeringer er SÅ smukke og lige mig🥺🙏✨

Vi vil begge sige tusind tak for den fantastiske oplevelse det var at komme hos dig, for bare dét i sig selv var helt klart en virkelig stor del af oplevelsen! Du er så professionel, sød, imødekommende og dejlig - og det har vi allerede sagt videre til alle vi kender"

- Andrea

IMG_0235.jpg

Gravidfotografering Frederiksberg

Ofte stillede spørgsmål

Har du kjoler man kan låne?

Du kan låne kjoler til din fotografering fra mig, jeg har en fantastisk luksuriøs gravidgarderobe, med kjoler til alle str. 

Jeg har omkring 40 forskellige kjoler at vælge imellem og der er alt fra tætsiddende, boho, blonder og løse kjoler.

 

Du kan se mit udvalg af kjoler lige HER og studie outfits HER

Hvor holder du til?

Jeg holder til på Frederiksberg, hvor jeg har mit smukke studie. 

Mine lokationer jeg bruger til udendørsfotograferingerne er i københavnsområdet.

Hvor tidligt skal jeg booke?

Jeg anbefaler at du er ude i god tid, som minimum, så book 3 mdr før du skal fotograferes, så er der størt chance for at få en ledig tid.

Planlæg din fotografering mellem uge 31-35.

Hvis du er ude senere, er du altid velkommen til at kontakte mig :)

Det sker at jeg har ledige tider tættere på din termin. 

Tager du billeder udenfor København?

Yes det gør jeg! 

Jeg har taget billeder i Århus, Kolding, Odense og faktisk også en enkel gang i Tyskland.

Ønsker du, at jeg kommer andre steder hen i landet, bliver der pålagt et kørselsgebyr på 6kr/pr km fra 2000 Frederiksberg (tur/retur) samt bro/færgeomkostninger.

Tager du udendørs billeder om vinteren?

Yes, det gør jeg! 

Jeg fotograferer udendørs hele året rundt. 

I de kolde perioder er det vigtigt at I får en masse tøj på så lag på lag :) 

Dit barn vil jeg Anbefale, at inderste lag er uld og så bare byg op og slut af med en lækker varm strik.

Tilbyder du styling?

Giv dig selv det vildeste selvtillidsboost og book min stylist til din fotografering 

Jeg samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste stylister og tilbyder dig luksus styling inden din fotografering, der inkludere hår og make-up.

 

Stylingen foregår i mit studie på Frederiksberg, hvor vi hygger og du bliver forkælet fra start til slut.

 

Ønsker du at booke stylist, skal det gøres når du booker dit shoot.

Styling koster 2000kr

Hvad med vejret?

Har du booket en udendørsfotografering, så holder jeg et nøje øje med vejret.
Jeg giver du løbende opdateringer, hvis vejret ser ud til at drille.

Skulle vi være så uheldige, at det regner eller stormer, så ombooker vi til en ny dag, hvor vejret forhåbentlig er med os :)

-husk overskyet er ikke dårligt vejr :) det er en fotografs favoritvejr 🤩

Hvordan fungerer det med betaling? 

Ved booking betaler du et bookinggebyr på 1000kr, som garanterer din dato og tid.

Bookinggebyret bliver selvfølgelig fratrukket pakkens pris.

Restbeløbet af pakken betales når vi er færdige med fotograferingen.

Når du modtager dit galleri og evt ønsker extrabilleder, print osv, så betales dette efterfølgende.

Guider du mig?

I got you girl!!

Jeg vil selvfølgelig guide dig igennem fotograferingen,

så du kan føle dig i trygge hænder, fra start til slut.

90% af de smukke gravide der kommer til mig, har aldrig prøvet at stå foran et kamera før,

så jeg er vant til at arbejde med helt almindelige kvinder.

Må min partner og større søskende komme med? 

JA det kan du tro, både din partner og dine større børn er mere end velkommen på billederne.

Vi tager nogle forskellige billeder, så du får billeder både alene, med dine børn, med din partner og alle sammen sammen <3

Hvad hvis jeg bliver syg?

Der er altid en risiko for at man vågner og er blevet syg. Det kan ske for selv den beste :)

Hvis du (eller jeg) vågner op og er syge, så ombooke vi bare til en ny dag :)

Extrabilleder / produkter

Ønsker du at tilkøbe extra filer, print eller albums efter din fotografering, kan du selvfølgelig gøre dette.

Du kan vælge at købe extra digitale filer, for 250kr/pr stk. eller billigere ved køb af flere. 

Ved levering af billederne, får du adgang til shoppen, hvor du har mulighed for at købe de lækreste produkter.

IMG_1161.jpg

Inden din fotografering, vil du modtage link til en masse gode råd, så du kan føle dig tryg og bedre forberedt inden vi mødes.

Gode råd inden din fotografering

 
 

Original

♥ Fotografering enten udendørs eller i studie.

 Valgfrie outfits fra min luksuriøse gravidgarderobe

Lån af en kjole til udendørs og fri adgang til studie outfits.

 3 redigerede billeder

Der er mulighed for at tilkøbe flere billeder efterfølgende.

Extrabilleder 250kr stk.

♥ Digitalt webgalleri

Billedevisningen sker ca. 3 uger efter fotograferingen, i dit eget personlige galleri, som du vil modtage et personligt login til.

 

Pris 5800kr

gravidbillede i studie med mand

Priser. Booking.
Dette indgår i din oplevelse

Pakker

Exclusive

♥ Fotografering udendørs, studie eller begge dele.

 Valgfrie outfits fra min luksuriøse gravidgarderobe

Lån af kjoler til udendørs og adgang til studie outfits.

 15 redigerede billeder

Der er mulighed for at tilkøbe flere billeder efterfølgende.

Extrabilleder 250kr stk.

♥ Digitalt webgalleri

Billedevisningen sker ca. 3 uger efter fotograferingen, i dit eget personlige galleri, som du vil modtage et personligt login til.

♥ Inkl. smukt USB-stik

Du vil efter køb af billederne, modtage en pakke med det smukkeste USB-stik.

♥ Inkl. 1 stk. 20x30 print

Et lækkert print på matte papir

Pris 7900kr

Extra

Styling 2000,-

Bliv stylet og forkælet af min dygtige stylist. inkl. påsætning af vipper.

 Minialbum 1200,-

(Spar 300kr ved bestilling v. booking.)

 Stort album 2600,-

(Spar 900kr ved bestilling v. booking.)

 Weekend/helligdageftermiddags tillæg 1000,-

Eftermiddagstillæg til hverdagstider efter kl 15.00

All Inclusive

♥ Fotografering udendørs, studie eller begge dele.

 Valgfrie outfits fra min luksuriøse gravidgarderobe

Lån af kjoler til udendørs og adgang til studie outfits.

 25 redigerede billeder

Der er mulighed for at tilkøbe flere billeder efterfølgende.

Extrabilleder 250kr stk.

♥ Digitalt webgalleri

Billedevisningen sker ca. 3 uger efter fotograferingen, i dit eget personlige galleri, som du vil modtage et personligt login til.

♥ Inkl. smukt USB-stik

Du vil efter køb af billederne, modtage en pakke med det smukkeste USB-stik.

♥ Inkl. de valgte billeder printet i 20x30 print

Printet på lækkert matte papir

 

 Inkl. Styling

Bliv stylet af en af mine dygtige stylister og bliv forkælet fra start til slut.

 Inkl. forplejning

En let frokost.

♥ Inkl. album i 15x20

Printet på lækkert silkepapir

Pris 14.900kr

"Smukke, skønne dig💖

Jeg er i chok af de vanvittige smukke billeder!

Kiri Kiri Kiri, du er simplethen den dygtigste!!!!!  Jeg har slet slet ikke ord for dig, både som professionel og mennekse. Én ting er din knivskarpe faglighed og dygtighed og så er du bare en af de dejligeste personer, der bare har noget helt magisk og glitter over sig med hensyn til at få en til at f
øle sig i de aller bedste hænder.

 

Jeg HADER normalt at få taget billeder og det var meget grænseoverskridende på mange måder - eller det var det kun FØR vi gik igang - for lige så snart vi var igang (om det var i studiet uden noget som helst på, eller ude i offentligheden blandt mennekser) så formåede du bare noget unikt. At få mig til at glemme alt omkring mig, at få mig til at føle mig så tryg og tilpas og vildest af alt - smuk og lækker. 

Du er sgu et af denne verdens helt særlige skabninger - hold fast i det 🤍🤍🤍"

- Stine

Lad os sammen skabe magi

Udfyld bookingformularen nedenfor, for at sende mig en bookingforespørgelse, så vender jeg tilbage indenfor 2 arbejdsdage. 

 

Jeg anbefaler at booke så tidligt som muligt, for at få større chance for en ledig tid.

-Husk at tjekke din spamfilter på mailen, hvis du ikke kan se svar fra mig, det sker, at de havner derinde. 

Du er også altid velkommen til at kontakte mig på Kiri@Byboserup.dk

rå gravidbilleder
Bookingformular
arrow&amp;v
arrow&amp;v
Populære tilkøb

Tusind tak for din booking <3 Jeg svarer på alle beskeder indenfor 1 arbejdsdag. Kan du ikke se, at du har modtaget et svar, så tjek dit spamfilter.

Tak for din indsendelse! Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke kan se,

at du skulle have fået svar <3

IMG_4826.jpg