IMG_0005.jpg

It's about way more than just a pretty picture

Der er intet der gør mig lykkeligere end at tage magiske gravidfotografier,  som du virkelig kan værdsætte. Jeg elsker at se, hvordan mine gravide udfolder sig og skinner foran kameraet. Disse dyrebare øjeblikke er tider, som mom's to be, og glade par aldrig vil glemme, og jeg elsker at være der for at fange skønheden i dette nye kapitel i jeres liv.

I help you create elegant, timeless and classic pictures <3

Oplev følelsen af, at være den smukkeste gravide i verden. 

Graviditet er den mest specielle og unikke tid i enhver kvindes liv. Der er ingen større måde at fange minderne af denne enestående oplevelse end ved en gravidfotografering.

Gravidbillede i studie
stilrent silhuet gravidbillede
mavebillede med stof
Klassisk stilrent gravidbillede

Fantastiske lokationer

Jeg fotograferer udendørs hele året rundt og har et udvalg af fantastiske lokationer, som er smukke hele året rundt. Så uanset om du har termin i januar eller juli, kommer du til at få de fineste pladser til den sæson.

Afslappet fotografering

Jeg ligger meget energi i, at få dig til at have det hyggeligt og afslappet under vores fotografering, så du glemmer at være nervøs.

Exclusive kjoler

Du får adgang til hele min luksuriøse gravidgarderobe. Her kan du vælge mellem blonde, tætsiddende og bohemiske kjoler.

Til studiefotograferingen kan du vælge at låne forskellige bodyer, silke & chiffon stof og forskellige kjoler med et klassisk look.

Studie i hjertet af Frederiksberg

Din fotografering

Vi mødes i mit hyggelige studie på Frederiksberg, jeg serverer lækre alkoholfrie bobler, vi kigger og prøver de udvalgte outfits, spiser lækker chokolade og hygger inden vi går i gang. Jeg har et stort udvalg af fantastiske outfits, som vi frit kan benytte under fotograferingen.

Du vælger frit mellem om du ønsker at fotograferes udendørs, studie eller begge dele

Fotograferingen er meget afslappet og hyggelig. Vi fotograferer i ca. 2 timer og skifter outfits undervejs. 

Uanset om du føler dig komfortabel eller ej i din gravide krop, så lover jeg at jeg vil gøre mit bedste for, at du får en fantastisk oplevelse og føle dig tryg i mit selvskab.

Jeg ligger hele mit hjerte i, at du skal se hvor stærk og lækker du er, imens du bærer dit barn.

3V6A0135.jpg
Udendørs gravid foto med partner på amager fælled
Udendørs gravid billeder på amager fælled med mand

Hej skønneste Kiri🤍

Nej men jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte henne. Tusinde tak for din aller sødeste og varmeste besked. Jeg er rørt til tåre. Hvor er du bare et fantastisk menneske, som man mærker helt inden i. Din passion afspejler sig virkelig i dig og dit arbejde. For hold da op! Det er nogle sindsygt flotte billeder. Jeg kan nærmest slet ikke vælge imellem dem. WOW! Du formåede at fange virkelig gode øjeblikke😍Det er sjældent jeg har set lign. TUSINDE TAK for at forevige vores billeder. Det betyder mere end du aner. Jeg er så glad for at have valgt dig - og tak fordi du tog tid ud for os i din travle kalender. Ej men har lyst til at sende dig blomster og chokolade, og det slet ikke nok😭😭💕💕💕Gid vi kunne gøre det her noget oftere!!!!

Sana

ALLE (især) gravide burde gøre sig selv en tjeneste og ofre en time eller to i hænderne på aller skønneste Kiri 😍🤩 Har fået de mest fantastisk billeder foreviget af mig og min gravide mave. Fra start var der ingen tvivl om, at jeg ønskede at det skulle være Kiri og da jeg langt om længe kom i hænderne på hende, blev jeg bare bekræftet i, at det valg var det helt rigtige. Jeg er normalt meget kamerasky og føler mig ikke tilpas med at få taget billeder, men det var på ingen måde en følelse jeg havde med Kiri. FANTASTISK til sit arbejde og et fantastisk skønt og opløftende væsen 😘🙏🏻🌹

Pernille Brix

Heeeej skønneste, sødeste, (VILDESTE!!) du!! 😍✨✨✨

 

Hooold nu op, hvor er jeg fuldstændig blown away over alle de sindssygt flotte billeder du har sendt os!! Du er simpelthen så talentfuld, jeg kan ikke sige det nok gange, og de er langt bedre end jeg overhovedet kunne drømme om! Jeg elsker dem, og dine redigeringer er SÅ smukke og lige mig! 🥺🙏🏼✨ Det har været sååå svært at vælge med det sindssyge arbejde du har lavet!!

Derudover vil vi også begge sige tusinde tak for den fantastiske oplevelse det var at komme hos dig, for bare dét i sig selv var helt klart en kæmpe del af oplevelsen! Du er så professionel, sød, imødekommende og dejlig - og det har vi allerede sagt videre til en masse! 😍 

 

Endnu engang, KÆMPE tusinde tak for dit fantastiske stykke arbejde, og ligeså fantastiske personlighed, og for at forevige denne graviditet med os. Jeg glæder mig til at vise billederne frem og anbefale dig til alle jeg kender!! 🥺⭐️

 

Knus

Andrea & Klaus ❤️

Så skøn oplevelse... Er ikke vant til at få taget billeder, så var godt nervøs... Men Kiri gør en tryg fra første minut og det hele bliver bare en leg og en skøn oplevelse... og så får man fantastiske billeder ud af det. Den tid hvor man føler sig som den største hval, bliver gjort til det smukkeste

Tania Wello

Booking

Det er en god idé, at være ude i god tid, book gerne din fotografering min. tre måneder før.
Til gravide anbefaler jeg fotografering mellem uge 29-36. 

Ved booking betales bookinnggebyr på 1000kr, som garanterer din booking.
(Bookinggebyret kan ikke refunderes ved evt. afbestilling)


Levering af billederne

Jeg ligger meget energi og kærlighed i dine billeder, og ca. 3 uger efter vores fotografering, får du tilsendt dit eget personlige online galleri med de udvalgte billeder.

gravidbillede i studie med mand

Ofte stillede spørgsmål

Må min partner komme med?

JA det kan du tro, både som støtte og for at være med på billederne

Hvor holder

du til?

Jeg holder til på Frederiksberg, hvor jeg har mit smukke studie.

Guider du mig?

I got you girl!!

Jeg vil selvfølgelig guide dig igennem fotograferingen,

så du kan føle dig i trygge hænder, fra start til slut.

90% af de smukke gravide der kommer til mig, har aldrig prøvet at stå foran et kamera før,

så jeg er vant til at arbejde med helt almindelige kvinder.

Kjoler / outfits?

Du kan låne kjoler til din fotografering fra mig, jeg har en fantastisk luksuriøs gravidgarderobe, med kjoler til alle str. 

Jeg har omkring 40 forskellige kjoler at vælge imellem og der er alt fra tætsiddende, boho, blonder og løse kjoler.

 

Du kan se mit udvalg af kjoler lige HER og studie outfits HER

Styling?

Giv dig selv det vildeste selvtillidsboost og book min stylist til din fotografering 

Jeg samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste stylister og tilbyder dig luksus styling inden din fotografering, der inkludere hår og make-up.

 

Stylingen foregår i mit studie på Frederiksberg, hvor vi hygger og du bliver forkælet fra start til slut.

 

Ønsker du at booke stylist, skal det gøres når du booker dit shoot.